Jezik

Pretraga

Pratite nas na:

facebookBUTTON

Rotaract klub Podgorica uručio donaciju Zavodu

rotaract 210318Veliki zahvalnost za značajnu donaciju dugujemo Rotaract clubu I predsjedniku Dušanu Velimiroviću koji je 16.03.2016. prisustvovao darivanju ovako važne pomoći za naš Zavod I zaposlene koji će zasigurno imati velike koriste od iste. Projektor kao nezamjenljivi dio rada prilikom različitih vrsta edukacije stručnih radnika neophodno je oruđe angažovanih profesionalaca. Takođe, freza za aktivnosti koje se planiraju u cilju aplikativnijeg korišćenja zavodskog prostora nešto jebez čega se ne može adekvatno ući u process predviđenog progresa. Da bi plan zdravstvene zaštite bio potpuniji, potreba za pouzdanim medicinskim pomagalima je neupitna, te smo veoma zahvalni za donirani materijal.
Posebno smo ponosni na pohvale koje smo za naš rad dobili od predsjednika gospodina Velimirovića, a koje se odnose na najvažniji, humani aspect djelovanja svih nas u JU Zavod Komanski most.
Nadamo se da će se naše druženje ovim i sličnim posjetama nastaviti u budućem periodu, i da ćemo našim zalaganjem biti veliki učesnik u povećanju produktivnosti naše komunikacije.
Direktor Zavoda Vaselj Dušaj se nasrdasčnije zahvalio g-dinu Velimiroviću na humanom gestu, koji zavređuje duboko poštovanje.